Vasta kaksi piikkiä pistetty..malttamattoman aika on pitkä :) Nyt on taas toiveet korkeella,varmaankin ihan liiankin. Nyt ei taas keksis mtn kirjotettavaa,kun vaan ootetaan ja ootetaan että päivät menis etiäppäin..Taas oli vastaanotolla aikalailla vanhempaa porukkaa ja uusi hoitaja lääkärin apulaisena,mukava tapaus tämä uudempikin.Nyt vaan taas mietin,että pitäisköhän ottaa pregnyl mukaan ensviikolla sinne sairaalaan,ku viimeksikin vein sinne niitten jääkaappiin jemmaan odottamaan,ja sitten se siellä pistettiin,ei onneks ite tarvinnu. Taidanpa taas viedä sen sinne varulta,tuskinpa siitä haittaakaan on.

Voi kun olis niiiiin ihana saada oma vauva...nyyh :(

Töissäkiin olis lastenpäivä kohta,lapset tulee kattomaan vanhempiensa työpaikkaa...jeejee mitäköhän mä sinne veisin,meijän koiran vai?

Viikonloppuna oltiin miehekkeen kans viihteellä,tai mies oli,mähän en juo mtn,olin taas 'vaihteeksi' kuskina :) no oikeesti oon nykyään aika harvoin. Mutta oli ihan kivvaa taas pitkästä aikaa kahestaa olla ulkona,tosin olihan siinä jotain ärripurriakin molemmin puolin :D kun toinen otti vähän liikaa,en tiiä mikä siinä on että kun kerran kahestaa lähetään ulos,ni vois herra vähän kattoo ettei övereitä vedä. Kavereittesa kanssa voi vetää ne överiperseet sitte.

Nykyään tuntuu et elämä pyörii vaan tän lapsettomuuden ympärillä kun yritetään saada sitä lasta.Niin ja ei taida mihinkää päästä pakoon tätä lapsi,lapsi,lapsi juttua.Oltiin siis ulkona viikonloppuna,nooh eräs henkilö siihen sitten tulla tupsahti samaan pöytään,ennestään siis tuntematon  tyyppi (nainen)juteltiin niitä näitä,mutta sitten se tuli ihan odottamatta,että onkos teillä lapsia,molemmat pudistelee päätä että ei ole,noh seuraava kysymys onko yrityksessä,molemmat vaan sanoo ei ole ja sitten no vauvakuumetta nyt ainakin ja taas pudistetaan et eheiii...no way..niinpäniin eipä,,vauvahaaveita on ollu jo kaaaauan aikaa ....olipas se taas semmonen tunnelman pläsäyttäjä.pöh.

Taisipas taas olla aika turhaa kirjottelua ja saman vanhan toistoa....mutta hälläväliä :)