Tänään oli töissä taas niiiiin kiirettä että oikein supistelemaan alkoi,en siis ole juurikaan supisteluita tuntenut aikaisemmin.

En oikein enää jaksaisi juosta töissä tämän mahan kanssa,ehkä otan asian puheeksi seuraavassa neuvolassa,ehkä en,en tiedä.Välillä kun on 6 tai 7 päivän putkia töissä (onneksi ei tällä hetkellä pidempiä) niin kyllä se alkaa ottaa jo koville,väsyttää,sattuu,ei vaan jaksa enää.Noh onneksi töissä vain tehot on tärkeintä eikä ihmisen jaksaminen,kohta saan olla kotona kokonaisen vuoden,jeii :)

Neuvolassa lääkäri kyseli viimeksi vain lähinnä selkäkivuista,että yleensä niistä jäädään sairaslomalle raskaana,jahas,selvä mietin minä.Mullahan ei oo minkäänlaisia selkäkipuja,mutta entäs kun pitää vieläkin töissä nostella vaikka mitä ja lämpimiä pakkeja massua vasten :( Välillä huomaan että mahakin saa osumaa lämmöstä,hieman punoittaa välillä,kädethän tosin on jo ollut monta vuotta täynnä arpia palovammoista. Välillä ihan nolottaa jos vaikka verikokeisiin pitää mennä,kun kädet on kun pahimmallakin ex-viiltelijällä,arpia siellä ja arpia täällä :/

Mieltä painaa sekin asia,etten tiedä koska en enää jaksa tehdä töitä. Nostanko jo nyt liian painavia juttuja yms. mistä tietää milloin istukka repeää,repeääkö se helposti jne. ja onko vauvalle haittaa kun äiskä menee tuhatta ja sataa töissä ja jos masu vähän ottaa osumaa kuumasta. Jos taas jään sairaslomalle tunnen huonoa omaatuntoa siitä etten ole töissä,noh katsellaan..oli miten oli lapsen hyvinvointihan se tärkeintä on <3  

:)

ps.Hieman ärsyttää kun moni sanoo, että ohhoh sullahan on iso maha,joo siellä on vauva,huh.. taas se on kasvanut ja alempana ,joo'o ja oot varmaan jo äitiyslomalla kun maha on jo noin iso,no en ole vielä,laskettuun aikaan on yli 2 kuukautta,ohhoh JNE... ja pps.kiloja tullu n.13 tähän mennessä,viikkoja 28+6.