Mies oli eilen viettämässä päivää ja iltaa kaverillaan. Sanoin miehelle kun lähti ettei sano kaveripariskunnalle mtn että odotetaan vauvaa,koska he ovat yrittäneet vauvaa saada monta vuotta. Noh tietysti miehen toinen kaveri oli sanonut asiasta...mikähän siinäkin on että pitää aina kuuluttaa kaikille muitten asioita. Eilen oli lapsettomien lauantai ja viime vuonna juuri myös samaan aikaan eli lapsettomien lauantaina he saivat tietää (vahingossa) että odotamme ensimmäistä lastamme. Jotenkin ironista,että päivät ovat aina olleet lapsettomien päiviä :( Lasten saanti on niin tuurista ja onnesta kiinni...sille ei itse mtn voi,että tärppääkö vaiko ei :( ja jatkuuko raskaus vai ei :(

Tänään on äitienpäivä ja olisi ollut kiva jos olisin vaikka saanut kukan tjs.mutta ei,enpä niitä kukkia saa kyllä muutenkaan kun vaan jos itselle ostan ja ehkä joskus joku kaveri/tuttu tuo syntymäpäivänä tai muuten kyläillessään kukan. Olisi tietty ollu mukava nukkua tänään pitempään ja ilman yöheräämisiä,mutta ehkä sitten joskus. Mies on yhden kerran nukkunut poitsun kanssa kahdestaan ja syöttänyt yöllä ja sekin oli noin pari viikkoa sitten :D Mutta mies käy töissä ja minä olen kotona niin en halua,että mies viikonloppuisin sitten joutuu poikaa katsomaan yöllä,kun on hänellä ainoat aamut kun saa nukkua pitkään,aika harvoin kyllä nukkuu...vaikka kyllähän me pojan kanssa kukutaan täällä ekoina aina aamuisin.

Kyllähän poitsu sitten jotenkin äiskää muistaa kun on tarhassa tai koulussa ja eihän sillä päivällä niin väliä ole kunhan joskus mies sanoo jtn. kivaa jne. Tänään ainakin vietetään tosi kiva päivä,ehkä käydään iso-mummia katsomassa. Oma äitini on töissä,mutta kukan kiikutin hänelle toissapäivänä.

Haluaisin niin kovasti lisätä kuvia tänne arjestamme, on jotenkin niin tylsää lukea vaan tekstiä kun ei oo kuvia yhtään :( Mutta enpä niitä kuvia tänne kuitenkaan loppujen lopuksi viitsi lisätä,ehkä joskus jotain yksittäisiä,mistä ei mtn paljastu :D         On muuten ihana aurinkoinen päivä tulossa...ihanaa....

 

 

Ne lapsettomat jotka joutuvat kärvistelemään tänään kun on äitienpäivä niin toivon,että hekin saisivat oman lapsen..ja saisivat nauttia siitäkin elämän osasta,kun saa olla äiti/isä ja kasvattaa lapsen. Toivon sitä teille NIIIIIIIIIN paljon.