Viime viikolla varasin ajat isomman pojan 4-vuotis neuvolaan ja pienemmän pojan 1-vuotis neuvolaan ja tytön 3-vuotis neuvolaan.

Lasten synttäreitäkin on tullut suunniteltua vähän. 4-vee haluaa autokakun ja 3-vee jonkun prinsessa kakun jne... Varmaan voileipäkakkua teen ja sitten noi täytekakut ja jotakin muuta...mitähän niitä juhlijoita tulisi...n.20 (sukulaisia kaikki)..täytyy katsoa pitääkö kaverisynttäreitä ollenkaan.

Tyttökin pääsee kohta aloittamaan kerhon. Pojalla on nyt sellainen jännä vaihe,ettei haluaisi mennä kerhoon ja kerhosta tultuaan on kuitenkin ollut kivaa. Kukaan ei kuulemma leiki siellä kerhossa ja ennen ei taas halunnut leikkiä kenenkään kanssa siellä. Tällä viikolla oli kuitenkin leikkinyt jonkun pojan kanssa ja kivaa oli kerhossa ollut. Sanoin kyllä pojalle,että jos nyt lähtee kerhosta niin takaisin ei sitten pääse,koska jonossa on kerhoon odottajia. Kun siskokin täyttää kolme,voi sitten vaikka edes kahdestaan leikkiä. En tietenkään pakottamalla pakota kerhoilemaan,jos nyt näyttää siltä ettei kerhosta tykkää yhtään,niin sitten ei mene. Täällä on vaan nuo leikkikaverit muutenkin vähissä ja tuolla kerhossa olevat kamut,tulevat olemaan myöhemmin samalla luokallakin keskenään ja sitä ennen eskarissa,no täytyypä vaan tarkkailla tilannetta. Tällä viikolla kyllä meni ihan reippaasti kerhoon.

Lapset kasvaa kyllä kauheaa vauhtia.

Huomenna alkaakin jo lokakuu,ja kohta on joulu. Tykkään joulunajasta jotenkin tosi paljon. Leivotaan torttuja ja pipareita lasten kanssa jne.. Joitain paketteja jouluaattona jne..kynttilöitä,,,lunta..yhdessäoloa. Joululahjoja olenkin jo parit ostanut,kun on ollut hyvä tarjous ja tiennyt että lapset tykkää varmasti niistä..Kohtuudella kuitenkin lahjoja..ja nam...jouluherkkujakin jo odottelen..sitä ennen pitää kyllä pitää vähän lahdutuskuuria...Jos sen 2-3 kiloa saa pois,olen toosi tyytyväinen..sitten olen siinä painossa,jossa olin ennen kuin aloin 4-veetä odottamaan.