Kirjoitin äskön pitkät pätkät ja yhtäkkiä kone sammu ja sinne meni neki jutut. murrr ja arg.

Jos nyt sitte jtn siitä pätkästä kirjotan.

Elikkäs kp8 ja pistelyä suoritettu 5 päivää.Vielä ei oo mtn sivuvaikutuksia puregonista ilmaantunut ja tuskin ilmaantuukaan,ei ainakaan viimeks ollut oikeen mtn sivuoireita.Eikä mtn tuntemuksia oo vielä ilmaantunu. Viimeksikin huomasin vasta follin ollessa isompi ja ovulaation lähestyessä,että vähän vihloo ja nykii. Toiset kirjottaa sikiön kasvusta ja sen tuntemuksista ja mä kirjotan follin kasvusta ja sen tuntemuksista,säälittävääkö? ;D

Mietin yks päivä,että onkohan noi lääkkeelliset ovulaatiot voimakkkaampia kuin ihan luomu ovulaatiot. Kun ei oo aikasemmin ollu kun ehkä pari sellasia ovulaatio kipuja kun mitä nyt viimeksi oli kun puregonia pistelin ja sitten ku se pregnyl laitettiin. Onkohan mulla sitten aina ollu pco ja jollain ihme tuurilla vaan tullu suht säännölliset menkat (siis ennen e-pillereitten aloittamista). Nykyäänhän menkat on niiin hukassa,ettei niitä saa kun lääkkeillä ja odottamalla jonkun puol vuotta ja sittekään ei oo mtn takeita. Olihan mulla kyllä yhet menkat just ennenku 'hoitoihin' pääsin tonne sairaalaan.Niitäkin odotin jonkun hmm,.4 vai 5 kk. ja noiki menkat olin ihan unohtanu,kun yks päivä aloin muistella,että koskas ne edelliset 'luomu' menkat oli.

Aika moni pari kärsii nykyään jonkin asteisesta lapsettomuudesta tai sitten aiheesta puhutaan nykyisin enemmän.Johtuukohan se osittain e-pillereistä,aika monihan niitä popsii,hormonivalmisteita.Monella menee kauan aikaa,että oma keho alkaa taas toimia hormooneitten kohdalla.Itsehän en tuu enää koskaan syömään e-pillereitä,sen tiedän jo nyt,en vaan halua mtn hormonintappajia ;D noin aika kärjistetysti.Ja sitten taas kun ajattelee niin tuskin tarttenkaan mtn ehkäsyä kun ei se lapsi tuu vaikka ei ehkäsyä käyttäskää ku en ovuloi jne.

Monen parin kohdalla mies voi olla se joka ei hoitoihin niinkään halua,koska sitten pitäis antaa se omien veijareitten näytekki. Näin ainakin meillä oli,että minä kävin monelle näyttämässä alavärkkiä ja mies ei ois millään halunnu simppatestiä,mutta sitten vaan paasasin sille ,että onse kumma kun mun pitää käydä kaikille näyttämässä värkkiä,mutta,et mies ei voi omaa osuuttaan tehdä. Sitten vaan toin purkin sille,että siinä ja sanoin että koska vien sen,et millon pitää olla purkki täynnä tavaraa ;) Sekin on jännä,että ennen en voinu kuvitellakkaan että menisin miesgynelle,mutta eipä se nyt niin kummosta sitte ollukkaa,ei sitä edes enää oikeen aattele et hitto mieslääkäri tai miesgyne,kaikkeen tottuu.

Aika sekalaista jorinaa taas ja sillai turhanpäivästä mietiskelyä  :D mutta HYVÄÄ VIIKONLOPPUA  kaikille jotka tänne sattuu eksymään :)