Lapsille pidetään viikon päästä synttärit. Pääsee leipomaan kaikkia herkkuja,kivaa :)
Parin viikon päästä olis sitten lasten lääkärineuvolat.Pojalla 2v ja tytöllä 1v neuvolat. Hui,kun aika menee niin nopeasti.
Luntakin taitaa olla muutama sentti maassa,saa nähdä tuleeko joulusta valkea. Lapsille varmaan pari lahjaa hommataan jouluksi,ei mitään älyttömiä kasoja,kun mummeilta ja papoiltakin saa kuitenkin paketit.Ihan turhaa kauheeta lahjavuorta hommata.Mielummin pari mieleistä lahjaa.
Mitähän muuta...eikai meille mitään ihmeempiä taas kuulu..niin kaipa sitä voi tännekkin kirjottaa,että pillereitä en oo syöny enää pitkään aikaan,en ehtiny niitä syödäkkään kun vajaa 2kk kun lopetin,kolmas lapsi saisi tulla jos on tullakseen,MUTTA musta van tuntuu,ettei kyllä meille tule kolmatta,vaikka kuinka yrittäis. Menkat on tullu kerran synnytyksen jälkeen. Mihinkään pistosjuttuihin en enää jaksa lähteä,kaksikin lasta riittää minulle hyvin..Olen niin onnellinen kun olen saanut kaksi ihanaa lasta,välillä sitä pitää oikein pysähtyä miettimään,että vau meillä on ihan oikeesti 2 lasta :) . Jossain vaiheessa pitää varmaan terolutit hommata tai jotakin,en oo oikein miettiny kunnolla..odottelen ehkä ens vuoden alkuun ainakin kun mitään aikoja varailen. Monirakkulaiset munasarjathan ne varmaan vieläkin on ja sellainen olo kyllä on ,ettei meille siunaannu 'ihan luomusti' lisää lapsia,sitten meille jää lapsiluvuksi kaksi. Eihän siitä kovin kauaa ole kun mietin ,että mitäs jos ei saada ainuttakaan,mutta onneksi kuitenkin saatiin.Että sellaista.Kädet on niin täynnä töitä noiden lasten kanssa,ettei tänne oikein ehdi mitään kirjoittelemaan :)