Tänään oli vauvan 1kk neuvola. Pituus 57cm ja paino 5730g. Huimasti poitsu nostanu painoaan. Huomaa kyllä vauvasta kasvun,ei enää ihan niin pieni vauveli.

Huomenna pitääkin lähteä vähän käymään lasten kanssa asioilla kaupungissa ja Isompi poika 3v.menee sitten mummulle ja papalle yökylään ja paljon on jo tekemistä siellä tiedossa. Viipyy mummun luona pari päivää.

.....tässä välissä onkin kulunut muutama päivä.....ja juttu jatkuuu...eli

Eilen oltiin perhekerhossa ja poika tänään omassa kerhossa. Nyt jäikin kerhot joulutauolle ja palailevat taas toimintaan joskus tammikuun puolessa välissä.

Joulu suunnitelmat hieman muuttuivat. Mennäänkin vanhemmilleni jouluksi,kun ensin oli tarkoitus mennä miehen vanhemmille,mutta mies sanoi,että oltu siellä niin monta joulua,että jos vähän vaihtelua, ja sopii mulle ja myös mun vanhemmille. Taitaapa sinne joku muukin sisarusparvesta eksyä jouluksi meidän kanssa :) Miehen vanhemmista en sitten tiedäkkään,että mitä tuumivat asiasta,toivottavasti eivät loukkaannu ja eihän ne kyllä edes tienneet,että ovatko kaupungissa joulun vai mökillä. Joten nyt on joulun suunnitelmat lyöty lukkoon ja lahjat hommattu. Vielä pitäisi päättää tuleeko joulupukki meille kotiin vai mummolaan.

Taidan käydä vielä loppuviikosta jotain jouluherkkua kaupasta ostamassa niin onpahan mistä herkutella :D

Ja raskauskiloista voisi sanoa sen verran että niitä on vielä monta...Jäljellä 11,5kiloa  :) Tammikuussa alkaa varmaan sitten dietti :D