Neuvolassa kävin lasten kanssa aikaisemmin tällä viikolla ja näin oli kasvettu : Poika on nyt 99,2cm ja painoa19,6kg,tosin oli aika paljon vaatetta päällä .Pituus hiukan yläkäyrällä,mutta rupeaa tasoittumaan siihen,että isona on semmoinen n.180cm köriläs:D ja painoa vähän liikaa käyrien mukaan ,mutta näin katsottaessa sopusuhtainen ja normaalipainoinen neuvolatädin mielestäkin. Hankala oli poika saada tekemään ne kaikki 3v jutut neuvolassa,on niin ujo ja hitaasti lämpenevä uusissa tilanteissa. Ja sitten tyttö:pituus nyt 91,7cm ja paino 16,3kg. Reipas oli kyllä neuvolassa,aivan kuin yleensä muutenkin ja teki ne kaikki 3v tehtävätkin,kun poika ei ensin halunnut ja ajateltiin,että jos poitsu tekis tehtävät kun sisko näyttää mallia :) Seuraavat neuvolat vuoden päästä.

Sitten oma neuvola. Sf-mitta 32cm. Aikaisemmissa raskauksissa ollut n.37cm tässä vaiheessa ja nyt vauva olisi sitten pienempi kuin nelikiloinen,että saas nähdä,lääkäri ja terveydenhoitaja erimieltä,mutta ei onneksi viisikiloista ainakaan ole tulossa. Verenpaineet ok ja muutenkin kaikki ok. Nyt vaan odotellaan,että koska poika mahtaa tulla ulos,apua. En haluis kyllä synnyttää enää ikinä,apua,apua,apua :( Mutta ei sitä vauvelia muuten saa uloskaan,että pakko mikä pakko.Toivottavasti en ole yksin kotona lasten kanssa kun täytyy lähteä synnyttämään. Meiltä sairaalaan kestää onneksi vain n. 30 min. Huomenna olisi taas oma neuvola,jos sinne pääsen lähtemään,kun on niin liukasta ja talvirenkaat saan vasta illalla / tiistaina alle.

Lapset olikin kaksi yötä mummolassa ja kotiutuivat aamulla. Sai nukkua univelkoja pois. Kohta lähdetään ulos leikkimään / hommia tekemään. Eipä taas muuta kirjotettavaa tänään.