Näin tässä yhtenä päivänä pitkästä aikaa lapsuuden kaveria,nähdään suurinpiirtein ehkä 3-4 kertaa vuodessa. Noh nähtiin taas pitkästä aikaa ja ensimmäinen lausahdus oli ,että sähän oot raskaana,vau,just meinasin kysyäkkin että eikös olis aika tehdä lapsia..jaa-a vainiin,noh juu nyt olen raskaana juu...menee jokunen tovi ja kaveri sanoo,että niin montakos lasta meinasitte tehdä..olin vähän aikaa hiljaa ja totesin vain että eipä se lapsen saaminen aina ole niin helppoa ja yksinkertaista,että jos saamme *(vain) tämän lapsen niin hyvä niin,tietysti useampikin lapsi on tervetullut,mutta että ikinä ei voi tietää kuinka monta saa tai että saako yhtään. Yllättävää kyllä hän taisi tajuta asian,eikä alkanut paasata että noh kyllähän niitä lapsia tulee kun vaan tekee,,niinkuin jotkut muut...

* En halua nyt pahoittaa kenenkään mieltä sanomalla että jos saamme 'vain' tämän lapsen,koska eihän se todellakaan ole vain yksi lapsi,kaikki eivät saa edes sitä ja olen todella todella todella kiitollinen jos tämä lapsi saadaan syliin asti,mutta siltikin toivoisin mahdollisesti sisaruksia tai ainahan sitä toivoa saa, on vain eri asia,että toteutuuko toiveet. Jokainen lapsi on lahja ja kultaakin kalliimpi aarre. Pelkään että hemmottelen meidän pikkuisen sitten ihan piloille tulevaisuudessa :)

Mahakin alkaa jo painaa ,varsinkin kun kävelee pidempiä lenkkejä ja on jalkojen päällä pitkään. Ja SINNE alaskin jotenkin vihloo välillä.Täytyy nyt ottaa vaan lomasta kaikki irti ja lepäillä paljon.

Viikkoja olis nyt 23+5,hui :)

Miehestäkin alkaa huomata,että ajattelee vauvelia paljon,se on jotenkin niin suloista kun se miettii vaikka mitä ja sanoo että älä nyt vaan nostele mtn,minä nostan ja auttelee paljon ja aina yläkerrasta tultaessa sanoo että ota nyt varovasti rappuset jne..että älä nyt rehki että mee istumaan välillä ja on huolissaan jos mahaan sattuu ja SINNE.

Potkut tuntuu hyvin ja välillä ne oikein näkeekin. Kerran mieskin tunsi pikkuisen töytäisyn,voi kuinka ihanaaa :)

Olen nyt vaan niiiin Onnellinen.  

Ps.Olikohan hiukka liikaa hehkutusta,nooh toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos :)