Joo elikkäs 11.raskausviikko meneillään ja maha turpoo. Mulla on tullu nyt lisää jo 3kiloa :( Vaikka ei sais lihoo nyt yhtään vielä :( Oon yrittäny syödä terveellisesti ja lenkkeillä jne.Onneksi enää ei ole kokoajan nälkä.Hirvee nälkä oli kokoajan n.viikoilla 7-9.Ja suolaista tekee mieli kokoajan,makeaa ei tee mieli oikeestaan juuri ollenkaan.

Monet housut on pitänyt jo jättää kaappiin.(Käytän yleensä aika 'tiukkoja' farkkuja). Netissä surffaillessa oon lueskellu erinäisistä keskustelupalstoilta että vielä ei kannata ostaa mammahousuja tms. mutta minäpäs nyt kävin kahdet housut ostamassa,koska ei oo enää kun yhdet farkut mitä voin käyttää ettei purista,ja jos ei mee enää jossakin vaiheessa ne mammahousut niin ostetaan sitten uudet.Kokeilin kyllä ensiksi ihan tavallisia isompia farkkuja,mutta ei ne kyllä käyny eikä istunu yhtään :( mahan kohdalta kun on hyvä ni voi niitä polvipusseja ja reidessä puol metriä väljää noin niinkuin hieman liioitellusti :DVoi kun on kiva nyt pukee farkut/housut jalkaa kun ei purista yhtään mistään ja jos tää raskaus menee kesken niin onpahan sitten seuraavaa raskautta varten valmiina housuja,jos tärppää uudelleen . Vaikka mammahousuja ostinkin niin takaraivossa jyskyttää kokoajan,että raskaus saattaa mennä vielä kesken tai sikiö kuolla kohtuun tms. tai että sikiöllä on vakavia kromosomivirheitä jne..jne..jne..Kahden viikon päästä olisi se sikiöseulonta ultra eli np-ultra sairaalassa..saapa nähdä mikä on tuomio ja että onko vauvan alku edes enää hengissä. Vauvanvaatteita en ole ostanut vielä enkä osta,enkä osta mitään vauvan juttuja ennenkuin ollaan (JOS ollaan) reippaasti yli puolenvälin.

Olis ollu kiva ottaa mies mukaan ultraan,mutta eihän se halua tulla sairaalaan ja tiesin sen kyllä jo ennen kuin alettiin edes yrittämään lasta,että jos joskus onnistaa ja tulen raskaaksi niin ei mies tule neuvolaan eikä perhevalmennukseenkaan eikä muuallekkaan ja yksin saan sen vauvan sairaalassa synnyttääkkin JOS kaikki menis hyvin ja sinne asti päästään. Joku saattaa kauhistella et ihme mies,kun ei lapsi kiinnosta jne. Mutta mulle asia on ihan ok,koska tiedän miten kovasti mieskin lapsen haluaa :) ja yksinhän mä niissä lapsettomuusjutuissakin juoksin.Ja kuten joskus aikaisemminkin on sanottu jokainen omalla tavallaan ja minkä parhaaksi näkee.