Tänään käväsin aamusella neuvolassa ja kaikki oli ok. Liikkeitä en oo viel kauheesti tuntenu,ehkä en ollenkaan ehkä pari kertaa,mutta kovasti se pikkuinen siellä kuulemma jumppaili ja jumppaillessa syke hyvä 160.Ihanaa että kaikki oli hyvin,sydän löi ja pikkuinen oli virkeä,vaikka äitiä vähän väsyttääkin :).

Voi kun on inhottavaa aina yöllä nousta vessaan ja yrittää saada taas unen päästä kiinni ja töissä saa käydä useammin vessassa kun yleensä,mutta eihän se niin haittaa kun pikkunenhan se siellä vaan vaatii tilaa itselleen ja painaa rakkoa  ja opettaa tulevaa äiskää yöheräilyyn.

Tulispa kesä oikein kunnnolla ja ihanan lämpimät ilmat taas ja aurinko paistais täydeltä taivaalta niin olis itekkin pirteempi ja kesälomaankin olis vielä kuukausi.Ihanaa sitten saa hetken olla vaan ja nauttia, mutta kaipa sitä jotain pihatöitä pitäis tehdä ja jotain kivaa olis myös keksittävä lomalle....

Ainiin ja 7.6 sais tietää,että tuleeko meille tyttö vai poika ....voi kun jännää,vaikka eihän se välttämättä 100 varmaa oo,kumpi sieltä tulee vaikka ultra näyttäis mitä.

Mikäköhän siinä on,että aina kun menen neuvolaan,niin tulee semmonen olo,että kaikilla muilla on tärpänny heti ,ja tavallaan olo ettei kuulu tänne odottavien joukkoon?! Niin ja taas siellä oli mamma jolla oli iiiiso maha ja aikas pikkunen toinen lapsi mukana. Huoh,onneksi jollain edes tärppää helposti,kai.

OLIPAHAN TAAS SEKAVA POSTAUS :D