Kävin siellä sairaalan ihotautipolilla ja taas oli erikoistuva lääkäri,voi kun joskus pääsis ihan oikealle lääkärille( tai onhan hän lääkäri,mutta sellainen joka tietäisi kyseisestä asiasta jotain.).Erikoistuvalla lääkärillä ei siis ollut kyseisestä asiasta mitään tietoa ja olipas siinä pöydällä kirja auki ja netistä katsoi samat asiat mitä löydän sieltä itsekin. Erikoislääkäri toki antoi oman mielipiteensä asiasta,edes katsomatta minua. no tää on tätä. Ihan tyytyväinen kai olen silti,(sain nyt tiedon että se pilleri mitä haluankin käyttää on ihan ok,eikä tartte ottaa stydimpää kamaa) labrakokeita otettiin lisää,eipä niisä mitään ollut,kaikki hyvin ja nyt sitten varaan ajan siihen ehkäisykapselin pois ottoon ja e-pillerit tilalle,niin saa sitten vähän sitä estrogeenia.

Pikkupoika joutuu painokontrolliin helmikuussa,tosin en ole huolissani. Poika on oppinut jo kävelemäänkin :) äkkiä ne kasvaa.

Reilu viikko ja Tytöllä on kanssa ihotautilääkäri,saapa nähdä mitä sitten siellä käy.

Joulukin on kohta täällä,pukki on hommannut jo lahjat ;) hyvissä ajoin.  Itselle käyn ehkä jotain kivaa ostamassa sitten joulun alennusmyynneistä :) Joulukoristeita ei tule paljon laitettua,vähän jouluvaloja,kynttilöitä ja jouluinen pöytäliina,,,siinä ne taitaa olla ja ehkä kuusi ulos terassille ikkunan taakse,että näkyy sieltä kivasti sisälle :)

Olen tätä blogin pitoa miettinyt ,että onko tässä mitään järkeä kirjotella harvakseltaan,mutta ainakin nyt toistaiseksi kirjoittelen,kun muistan ja ehdin .