Nykyään tulee kyllä kirjoitettua tänne todella harvoin.

Poika on ollut tämän viikon aika kiukkuinen koko ajan. Tyttö taas ihmeen hyvällä päällä. Eilen käytiin miehen vanhempien mökillä saunomassa ja grillailemassa ja uskaltauduin jopa kastautumaan järveen,hui :D

Syksyllä olis tiedossa yksi 'konserttijuttu' miehen kanssa kaksistaan ja lapset pitäis saada hoitoon yöksi.Poika tykkää olla mummun ja papan luona yökylässä,mutta tyttö vierastaa vielä jonkun verran ja syö vielä rintaakin. Imetyksen haluaisin lopettaa,mutta pullo ei oikeen kelpaa ja jotain juotavaahan tyttö tarttee. Jotenkin noin isoa 'kooltaan' tyttöä on jotenkin hankala imettää ja en vain ole sitä äiti tyyppiä,että nauttisin siitä imetyksestä.Toki on hyvä,että maitoa on riittänyt tosi hyvin. Tyttö on nyt n. 7,5kk. Ja yöllä herää syömään vielä kaksi kertaa. Poika alkoi nukkua yöt heräämättä 8kk eteenpäin,tosin välillä vieläkin hieman itkua yöllä kuuluu.

Loppu kesästä olisi tiedossa yksi juttu miehen ja kavereiden kanssa ja olisi kiva jos lapset pääsis silloinkin yökylään,mutta voin kyllä jäädä kotiinkin lasten kanssa jos tyttö ei vielä silloin pysty jäämään yökylään. Olisi vaan kiva joskus päästä jonnekkin.En ole päässyt minnekkään yksin pitkään aikaan. Ja omaa aikaa on vain n. puol tuntia siitä kun lapset on menneet nukkumaan ja sitten pitää jo itekkin mennä nukkumaan kun on niin väsynyt. Kun tyttö oli ehkä kuukauden,kävin yksin äkkiä kaupassa ja mies oli tytön kanssa,mutta ei siitä mitään tullut kun tyttö rupes huutaa ja mies ei jaksa kuunnella huutoa. Nyt viime viikolla kävin äkkiä postissa ja oli menny miehellä ja muksuilla hyvin.Siis vähän yli puolen vuoden tauko,että olen yksin päässyt mihinkään ,esim.kauppaan. Se kun olen minä joka niitä lapsia oikeastaan vaan hoitaa,mutta kyllä mies välillä yllättää ja auttaa :D Valivali. Kun  lapset kasvaa niin kyllähän tämä arki osittain helpottuu paitsi,että kyllähän sitten tulee taas uusia juttuja mitkä on haastavia jne. Ois hirveesti kirjotettavaa,mutta en vaan jaksa nyt kirjottaa. Lapset nukkuu päikkäreitä ehkä hetken vielä ja sitten välipalat ja ulos leikkimään ja keinumaan. Mies on suunnittelemassa remppajuttuja. Miehellä alkoi muuten kesäloma saas nähdä mitä kaikkea keksitään remppajuttujen lisäks :) Ainakin mökkeillään.Vaikka miehestä täällä saatan joskus valittaakkin niin rakastan miestä paljon ja meillä on kivaa yhdessä,mutta pitäähän sitä vähän valittaakkin välillä ja mussa on kyllä miehelläkin kestämistä :D ja kukaan ei oo täydellinen. Hyvää jussia kaikille!!!