Eilen oli taas neuvola,kaikki oli ihan ok,painoa on tullut lisää ihan hirveästi tähän mennessä,mutta eipä siihen taaskaan mitenkään puututtu.

Ja se Sf-mitta oli 21cm eli ihan ok. Potkuja tuli ahkerasti anturaankin kun katteltiin sykkeitä ja aika virkeähän toi poitsu nyt on ollutkin. Ja viikonloppuna ostin ensimmäisen vauvan vaatteen.Aika paljon saadaan kyllä tutuilta vaatteita sun muita,mutta turvakaukalo pitää viel yhteen autoon ostaa ihan uutena.

Ens kerralla olis lääkäri ja sitten siitä seuraavana päivänä taas se sokerirasitus.

Kyllä huomaa että vastustuskyky heikkenee raskaana ollessa. Olen melkein koko ajan ollut nuhainen ,varsinkin aamuisin koko raskauden ajan ja nyt on menossa jo toinen kauhea flunssa raskaana ollessa ja nytkin siis saikulla,mutta ei voi mtn, ei tässä kunnossa töitä vois tehäkkään. Ja perjantaina alkaa kauan odotettu parin viikon kesäloma,JESSSS!!! Ja heti juhannuksen viettoon mökille grillailemaan ja JOS sattuis olemaan lämmintä vettä niin sitten talviturkin heitto,mutta se taitaa jäädä tekemättä...

Neuvolassa sanottiin että hyvä kun on tämmöinen ''hengähdystauko'' eli kesäloma tässä välissä niin näkee,että jaksaako siellä töissä sitten enää olla loman jälkeen tjs,mutta haluaisin kyllä pystyä töissä olemaan loppuun asti,koska silloin aika menisi nopeasti,tosin raskastahan tuo työ on ja kyykkiessä maha on tiellä ja kun koko päivä pitää aina seisoskella niin kyllä se jalkojen päälle käy jne.

Nyt vaan pitää toivoa juhannukseksi lämpimiä kelejä...Hauskaa juhannusta kaikille nyt jo näin hieman etukäteen! :)