Pitkästä aikaa tänne ehdin kirjoitella. Pojalla oli tällä viikolla 10kk neuvola (voi miten nopeasti aika menee).

Pituutta on nyt 79cm ja painoa 14,9kg. Ja kaikki jutut oli mallillaan. Nyt aletaan maistella hapanmaito-tuotteita.Viiliä jo kokeilin ja raejuustoa,ne ainakin upposi hyvin.

Yöt menee vaihdellen. Yleensä nukutaan ilman heräilyä,mutta joskus pitää käydä rauhoittelemassa kerran yön aikana.

Laskettuun aikaan on enää hiukan yli 2kk.

(olin kirjoittamassa jo piiitkällä juttua,mutta teksti hävisi,kiva)

joten lyhyelmä .... Eli Olemme puhuneet miehen kanssa ja molemmat ovat sitä mieltä,että kaksi lasta on meille se sopiva määrä (outoa sana noin koska ensimmäisen tekemisessäkin oli jo hieman hankaluuksia,)mutta jos haluaisimme yrittää kolmatta (hui) niin se pitäisi tehdä taas heti vauvan tulon jälkeen,että on parhaimmat mahdollisuudet tulla raskaaksi,jos ne menkat taas tulis niinku viimeksi(ja jos sittenkään tulisin ollenkaan raskaaksi,niin turhaa stressiä...) ja jos odotamme esim .viisi vuotta ja yrittäisimme sitten uudelleen saada lapsia,niin mun kroppa olis sitten taas jo ihan sekaisin ja siinä kestäisi jos edes ikinä onnistuisikaan. En jaksa enää stressata siitä asiasta että onnistuuko vai ei,koska enää ei tarvitse...tjs.. ja  kolmas lapsi heti perään niin apua,en jaksaisi. Haluan nauttia lapsista (kunhan toinenkin synnytys menee ok) täysillä ja iloita heistä ja leikkiä heidän kanssaan ja käydä puistossa ja erilaisissa paikoissa...en jaksaisi enää stressata ''tärppäämisestä'' ja imetyksen loputtua voisin vihdoin ottaaa itseäni niskasta kiinni ja laihduttaa...painoa tullut taas jo 15kg.

Ensi kuussa vietetään jo 1-vuotis synttäreitä....niin se aika vaan menee eteenpäin... Ihana vuosi kyllä ollut...paljon se lapsi elämää muuttaa ja tärkeysjärjestys muuttuu... eipä taas muuta tälläkertaa ..yritän kirjoitella useammin,vaikka ei täällä taida kukaan edes käydä,mutta omaksi iloksi :)

Ainiin..mulle on tullut nyt sellanen jännä olo,että masussa asusteleva vauva olisi tyttö. Mutta sukupuolta emme vielä tiedä,koska rakenneultrassa se ei näkynyt ja viime ultrassa UNOHDIN kysyä,,siis miten voi unohtaa kysyä,no mutta eihän se ole tärkeää,että kumpi sieltä tulee,kunhan olisi terve :)