Enää  5 ja puol viikkoa laskettuun aikaan.

Neuvolassa kävin alkuviikosta ja sf-mitta edelleen Vain 30cm.(Näillä viikoilla aikaisemmin ollut n. 35cm) Vauva on raivotorjunnassa eli pää alaspäin, MUTTA se on jotenkin oudon viistosti ja neuvolan täti sanoi,että ensviikkoon on aikaa mennä kunnolla pää alaspäin.(Ensviikolla lääkärineuvola ja sit otetaan verta vähän putkiloihin,sen takia kun oon saanut verta ensimmäisessä synnytyksessä)  Enpäs tiiä mitä sitten,jos ei ole menny oikein ja muutenkin se sanoi,että nyt vauvalla enemmän tilaa möyriä kohdussa,kun se on venynyt niin paljon aikaisemmista raskauksista. Onneksi ei sentään ole kymmenes tai kahdeskymmenes :o lapsi tulossa,ei siinä mitään jos noin montaa lasta jaksaa hoitaa,mutta minä en jaksa,kolme passaa hyvin :)

Synnytyskin ruvennut vähän jänskättämään,kun mies on vuorotöissä ja jos multa menee vaikka lapsivedet tai pitää lähteä synnyttämään niin mies ei voi tulla siloin kotiin jos on vielä työaikaa jäljellä. Ja jos pitäis soittaa ambulanssi,niin minne lapset. Mummoilla ja papoilla kestää kuitenkin jonkun aikaa tänne meille ajella. Ehkä pitää sitten soittaa naapurit läpi,jos hetkeksi ehtii tulla lasten kanssa meille,jos äkkilähtö tulee.Voi kunpa mies ois kotona kun pitää lähtee synnyttämään..

Synnytykseen tulee varmaankin anoppi mukaan,jos vaan ehtii.

Ja yksi asia ärsyttää kans, mies ei aio pitää isyyslomaa,koska haluaa pitää sen sitten ensi kesänä,että on pitkä  kesäloma...jippii,olis ollu ihan kiva apu kotona,kun olis edes viikon ollut kotona,mutta ei niin ei. Ja sitten  jos mies  pekkasia pitäis,mutta eihän niitä varmaan saa nopealla varoitusajalla,eikä tuo ukko niitä varmaan halua ottaakkaan. Onneksi miehen vanhemmat sentään sitten auttaa jos en vaan pysty kolmen kanssa alkuun olemaan. Se riippuu ihan miten helppo synnytys on,jos on yhtä kauhea kun eka,niin sitten tarttee varmaan vähän apua.

Enköhän taas ensviikolla kirjoittele.