Kesän ihania lämpöisiä päiviä odotellessa...tulisipas kesä äkkiä. Tämä kevätkin on kyllä tosi kivaa aikaa kun 'luonto herää'.

Niin tänään kävin np-ultrassa. Kaikki hyvin. Laskettuaika 10.11.Eli tytön syntymäpäivänä :) Ja niskaturvotusta ei ollut yhtään. Eli 80% todennäköisyys ettei ole mitään kromosomihäiriötä. Vauva oli muistaakseni 5,4cm pitkä ja kaikki oli muutenkin mallillaan. Istukka kiinnittynyt jo aika hyvin takaseinään,mutta vielä se hieman on kohdun suulla.Mutta ei tarvitse enää varoa erityisemmin mitään :)

Kun odotin np-ultaan pääsyä,tuli vessasta nuori nainen,ehkä saman ikäinen kuin minä,ehkä pari  vuotta nuorempi ja itki melkein koko ajan..oli menossa verinäytteen ottoon ja itselle tuli jotenkin niin paha mieli,kun ajattelin,että jos hän sai vaikka keskenmenon,(minkäänlaista mahaa ei ainakaan näkynyt) meinasin itsekin ruveta itkemään :( (muistissa omat pelokkaat epäilykset/luulot kuukautta aikaisemmin) ja en oikein osannut sitten keskittyä siihen omaankaan ultraan ja heti kun sykkeen huomasin,huokaisin helpotuksesta.

Ensi viikolla neuvola.

Lapset voi hyvin,ulkona pitäisi saada olla koko ajan ,nyt vähän flunssaisia.

Ensi kuussa tytön 1 1/2 vuotis neuvola.