Kiva kirjoitin taas pitkän pätkän ja niin vaan taas hävis kaikki tuhkatuuleen....noh
Joulu oli ja meni,kivaa oli. Lapset sai kyllä liikaa lahjoja. Onpahan taas millä leikkiä,vaikka olis kyllä leluja ollut paljon jo ennestään. Jotain kivaa tekemistä voisi uudeksivuodeksi keksiä lasten kanssa. Mahat on kyllä pullollaan jouluruokia ja herkkuja. Täytyy alkuvuodesta alottaa taas dietti,6kiloa jos sais pois olisin tooosi tyytyväinen. Tytön syntymän jälkeen kun tultiin kotiin,niin siitä lähtien on 16kiloa lähteny pois,että vielä kun sais 6 kiloa pois,ni voipi jättää laihiksen siihen,ettei liiallisuuksiin mene.
Ens vuoden alussa ajattelin käydä jossain kohtaa uimahallissa poitsun kanssa,se vois olla sellanen kiva yhteinen juttu. Poika ei ole vielä ikinä uimahallissa käynyt. Pojalle uikkarit on,mutta itelle pitäis vielä hommata.
Ja lunta ei tarttis sataa enää YHTÄÄN,vaikka hyvä liikuntamuotohan tuo lumen kolaileminen on. Lunta on jo ihan älyttömästi. Pihaan kyllä mahtuisi vielä jonkun verran,mutta kun eletään vielä joulukuuta,niin ei tarttis kyl enää sataa yhtään lisää lunta.
Ja jospa nyt sitten kirjoittelis jotakin vauvaprojektista. Vauvahan saa tulla jos on tullakseen,muutaman vuoden nyt varmaan kokeillaan josko tulisi,mutta mihinkään ronkittavaks en enää lähde.Olen onnellinen siitä,että meillä on nuo ihanat kaksi lasta. Pitää oikein aina pysähtyä ihmettelemään,että ihanko totta me ollaan saatu nuo aikaseks ja ihanko oikeesti nuo on meidän vauvelit ;) .Äkkiähän nuo kasvaa kyllä.Poika on jo 2v2kk ja tyttö 1v ja 2kk (noin). Kotona olen vielä siihen asti,kun tyttö täyttää kolme. Ja saa nähdä tuleeko meille kolmatta lasta. Vasta oli toiset menkat synnytyksen jälkeen ja tosi runsaat (yök yök yök),mutta ovulaation taisin tsekata :)  . Näillä mun vehkeillä en kyllä toivo mitenkään liikoja,kun ei mun vehkeet taida oikein toimia (vaikka 2 lasta onkin) Noh mutta sittehän tuo nähdää,tuleeko lisää vauvoja vai ei.Nyt kyllä pitää lähteä nukkumaan,että jaksaa taas touhuta huomenna lasten kanssa.