Onpas taas aikaa vierähtänyt viime kirjoituksesta. Ei vaan oo ollu mitään asiaa eikä oo oikeen nytkään.

Pikku ukkeli on yökylässä mummulassa. Poika aina oikeen riemastuu kun pääsee mummulaan,,ihana :)

Itselläni oli tänään neuvolalääkäri. Sf-mitta nyt 33cm. Ja verta otettiin putkilo ,koska mulle on tehty verensiirto. Verenpaine ihan ok. ja painoa ihan sikana.

Ja kuulemma viikonlopun jälkeen saa vauva alkaa tulemaan,on jo niin hyvän kokonen. Mutta kohdunkaulaa oli vielä jäljellä se 3cm. Vähän oli pehmentyny,mutta silti. Poitsua kun oottelin niin tässä vaiheessa kaulaa oli vaan 2cm...noh saas nähdä miten ja milloin vauveli tupsahtaa maailmaan.

Kyselin lääkäriltä sukupuolta.Sanoi ,että jos vetoa pitäis lyödä niin tytön puolesta löis,muttei kauheen isoilla panoksilla. ELI suurempi todennäkösyys,että tulee tyttö,mutta se voi olla poikakin,kun ei se vauveli taas oikeen halunnu,että kovin hyvin näkyy sukupuoli.Elikkäs jännäillään nyt sitten synnytykseen asti vielä. :D

Tänään oon siivoillu huushollin ja käytiin miehen kanssa syömässä ja nyt oon vaan ollu ja nauttinu vaan olemisesta,mutta ihanaa hakea aamulla poika mummulasta :) Aina se pikkuinen ikävä tulee,mutta ihana tietää,että poika nauttii mummun ja papan kanssa olosta todella paljon. Vähän vaihtelua.