(Pikku)Pojan käytin taas neuvolassa. Painoa 13,2kg ja pituus 75cm.Painoa on tullut varmaan niin paljon lisää,kun joi oikeastaan vaan maitoa kuutisen viikkoa,kun oli kolme korvatulehdusta peräjälkeen,nyt taitaa korvat olla vihdoin terveet ja se neljän viikon köhä myös poissa,ihanaa.Nyt onneksi ruoka taas maistuu ja paino toivottavasti siitä tasaantuu,nimittäin meidän poika konttaa,,,kontannut jo hyvän aikaa :) ja hampaita on neljä ja ihan kohta kaksi lisää. :) Niin ne mun vauvat vaan kasvaa ja isoin vauva jo täyttää lokakuussa 4 :) no iso poika jo ja on kyllä mahtavat leikkikaverit keskenään tuo vajaa 4 ja vajaa 3 vuotias ja kohta vajaa 1 vee liittyy mukaan hurjiin leikkeihin ihan kohta :)

Kesä on kyllä ihanaa aikaa projektit etenee (kun mies lomalla) ja on ihanan lämmintä(vau mitkä helteet) ja ollaan perhe yhdessä ja tehdään kaikenlaista.Koko päivä menee melkein ulkona,välillä ruokaa napaan ja sitten taas ulos.

Ensi kuussa on taas lääkäri-käynti hiuksiin liittyen ja pojalla hammashoitajan tarkastus...pojan neuvola onkin seuraavan kerran vasta 1-vuotiaana ja silloinhan on 4-vuotiaan ja 3-vuotiaankin tarkastukset...eipä taas tule mieleen muuta mitä tänne höpöttäisin.