Jotenkin taas on sellainen tunne ettei tuolla masussa kukaan kasva :(. Ei oikeastaan mitään oireita kun välillä yllättäen nälkä yllättää ja jos syö sokeripitoisia ruokia tulee paha olo.Onneksi ensi viikolla on se np-ultra.iiiiiks.Onneksi silloin on vapaapäivä niin jos tulee huonoja uutisia niin ei tartte mennä heti töihin.Eipä täällä blogissa taida nykyään mtn uutta olla aina vaan märehdin kun ei mahassa taida mtn olla . Mutta nyt ois viikkoja 11+2. Töissäkin joutuu nostelee niin painavia juttuja välillä,ni taidan kyllä kohta sanoa että enää en nostele..vain kaksi töissä tietää raskaudesta,tosin yksi jo epäili asiaa..et oonkohan raskaana.

Ihana huomata,että miehenkin mielestä pyöristyvä maha on söpö :) Vaikka asia voi muuttua kun/jos musta tulee semmonen iiiiso ilmapallo :D

Nykyään en tänne niiiin usein kirjoittele,koska jotenkin tulee aina pakostikkin syyllinen olo kun vaan tästä raskaudesta jauhan ja aina vaan että onkohan siellä mtn jne. jne. koska toivoisin niiiiin paljon että kaikki lapsettomuushoitoja läpikäyvät saisivat sen oman vauvan, vaikka meilläkin on vielä pitkä matka saada vauveli syliin asti. Päivä kerrallaan.