Tänään oli vihdoin odotettu ultra ja siellä näkyi sykkivä sydän :) ihanaaa,mutta viikkoja oli 8+4 vasta,koska tietysti pco on itsensä tähänkin taas sotkenut ja yhdet kuukautiset oli jäänyt väliin joten nyt ollaan vasta näin aluillaan. (Tätä tosin osasin odottaakkin ja kuukautisten poisjäänti selittyy tietysti myös sillä,että synnytyksestä on niin vähän aikaa,eikä kuukautisten rytmiä ole,vaikka eihän sitä muutenkaan olis normaalisti )Toivottavasti vauvelin pikkuriikkinen alku pysyy mukana menossa. Laskettu aika on näin ollen marraskuun alkupuolella noin. Tarkemman lasketun ajan saan sitten kun käyn ultrassa sairaalalla ja nähdään tarkasti kuinka iso vauvan alku on. Ihanaa,että siellä oltiin elossa. :)

Lääkärillä oli harjoittelija taas mukana,ihan jees,mutta aika kovakouranen ja sattu jne jne...noo onneks on jo ohi ja oli tosiaan se sykkivä sydän<3

Huomenna olisi pojan neuvola ja taitaa siellä jotain rokotuksia tulla taas :(

Ainiin olipas mukavaa kun lääkäri oli sitä mieltä,että toinen lapsi tulee liian nopeasti .hhmm...joo olisinki halunnu käyttää ehkäsyä ja saada kierto taas ihan sekasin ja piikitellä itteeni jne.jne ja sitten ehkä joskus onnistua..äh...ja no tämän lapsen jälkeen sitten ainakin katotaan teille jotain ehkäisyä..hmm..jaa'a ja lokakuussa kun sait ekan lapsen niin sehän oli aika iso..hmm..no joo...joten sokerin syönnillähän voit välttää sen,tiedäthän sen..hmm...VAINIIN no minähän taas söinki sikana makeeta joka päivä viime raskaudessa..NOT...ja sokerirasituksetkin oli hyvät JA anteeksi vain mutta lapsen isäkin oli syntyessään reilusti yli 4 kiloa ja minä jotan 3,5,,,joten ei sieltä nyt varmaan muutenkaan ihan mitään pikku kirppua tuuu...HUOH!