Eipäs ole tullut tänne hetkeen kirjoiteltua mitään. En oikein tiedä mitä tänne kirjoittelisi. Haluaisin kirjoitella ihan kaikkia arkisiakin juttuja,mutta en halua ns. 'paljastua'. En halua,että joku tuttuni lukisi blogiani ja tajuaisi että se olen minä joka tänne raapustaa..siihenkin tietty auttaisi,että kirjoittaisin tätä blogia niin ettei tänne kukaan muu eksy,mutta toisaalta on ihan mukavaa että blogi on löydettävissä joillekkin..plaah...en tiedä.

Tyhmä juttu,mutta toivoisin toista lasta tai siis me toivomme,mutta sehän ei ole tunnetusti niin helppoa. Emme välttämättä ikinä saa lisää lapsia ja nyt nautimme tämän  meidän poitsumme kasvamisesta ja kun hän oppii aina uusia asioita ja hänen naurunsa on aivan ihana :) Mutta ehkäpä joskus ....joskus saisimme toisen lapsen..sitä ei voi tietää...tällä hetkellä olen onnellinen..niin onnellinen ja iloinen. Niin ja asia ei tähän nyt oikeen liity mitenkään,mutta kun olin synnyttämässä ja anoppi oli siellä myös ja tuli puhetta kun toiset saa lapsia niin helposti yms. niin sanoin vain ohimennen,että ei se kaikille ole itsestään selvyys ja ei ole helppoa tulla raskaaksi niin anoppi kysyi että oliko meillä vaikeuksia saada lasta niin sanoin että joo tjs. en enää muista kovinkaan hyvin. Asiasta ei sen enempää keskusteltu,mutta tuntuu hyvältä tietää,ettei nyt heti rupea kyselemään lisää lapsenlapsia. Äidillenihän kerroin että piti vähän piikitellä ennenkuin vauva sai alkunsa...helpollahan me onneksi päästiin verrattuna moneen muuhun.

Tuntuu myös todella pahalta lukea toisista blogeista kun lasta ei kuulu piiiitkään aikaan..kenties ikinä tai jos testiin saa kaksi viivaa niin tulee keskenmeno..siis niin kauheeta :( ja minä tyhmä haaveilen toisesta :(

Tasan ei onnea jaeta,sen on varmaan moni huomannut ja kokenut. Joskus on jonkun toisen vuoro sitten taas toisen..mutta loputtoman kauan ei onneakaan jaksa odottaa kun ei tiedä miten kauan sitä oikein täytyy odottaa...no mutta toisiin aiheisiin...

Haettiin pojalle hoitopaikkoja...saa nähdä saadaanko mihinkään mihin haettiin. Luultavasti huhti-toukokuussa ilmoitetaan,viimeistään kesäkuun puolella. Töihin meno olisi syyskuussa edessä,mutta sinne on vielä aikaa. Haluaisin niin jäädä hoitamaan poikaa kotiin,mutta siihen ei meillä yksinkertaisesti ole varaa kun perus duunareita ollaan.

Päivärytmistä sen verran,että mennään nukkumaan siinä 20.30-22.30 vaihtelee vielä aika paljon. Ja yöllä nukutaan semmoisia 1,5-3,5 tunnin jaksoja. Kun poika yöllä herää niin syötän ja nukahtaa sitten heti uudestaan,..onneksi. Herätään sitten siinä 8-9 aikaan. Syödään,leikitään ja ihmetellään..ja poika jaksaa olla valveilla n.1-1,5 tuntia,sitten puolen tunnin unet ja taas leikitään yms. n. 1,5-2 tuntia ja taas unet n. puol tuntia.jne. Sitten illemmalla on ehkä pidemmät n. 1,5 tunnin unet ja sitten taas leikitään jne. ja on kylpy. Kylvetän pojan joka ilta ja silloin poitsu ymmärtää että kohta mennään nukkumaan. Poika nauttii todella paljon polskuttelemisesta siellä ammeessa.

Sekavan sekava postaus,mutta tulipahan jotain kirjoiteltua tännekkin taas..lisää juttua ehkä maanantaina kun on pojan neuvola. Niin ja huomenna pääsen vähän shoppailemaan kun mies katsoo sillä välin poikaa..ihanaa..pitkästä aikaa..toivottavasti löytyisi jotain vaatteita...Niin sekin vielä ,että painoa pitäisi pudottaa edelleen joku 9 kiloa...ennen kesää olis kiva tiputtaa...kunhan toi imettäminen loppuu niin sitten tositoimiin painon kanssa :)