Vajaan kahden viikon päästä olis pojan neuvola ja oma.Pitää meinaan käydä ensin terveydenhoitajan luona ja sitten sieltä saa lääkäriin ajan siihen jälkitarkastukseen.

Huomenna poika on jo 6 viikkoa vanha.Huiii.. aika menee nopeasti. Ollaan oltu kaikki flunssassa ja pieni on ollut aika tukossa,joten paljon on valvottu ja nukuttu välillä tunti tai puol tuntia. Lääkärissäkin käytin poikaa viikko sitten.

Ja sitten hieman omaa napaa. Jälkivuodon kuuluisi kai kestää sen 2-4 viikkoa,näin ainakin sairaalassa sanottiin,noh mulla se kesti noin 4 ja puol viikkoa ja viikon oli poissa ja pari päivää taas vuodellut...kiva kiva ..tuli vaan mieleen että johtuisikohan tuo siitä pco:sta. Täytyypä sitten kysellä neuvolassa jos sinne asti jatkuu..niin mun tuuria :(

Ja ehkäisystäkin kai siellä neuvolassa sitten puhutaan...me tuskin käytetään sitten mitään..kun ei ihan helpoimman kautta poika kuitenkaan tullut..tiedä sitten mitä tuosta ollaan neuvolassa mieltä. Toiveissa kuitenkin olisi ainakin vielä toinen lapsi,mutta sen näkee sitten joskus,että saadaanko toista, Olen kyllä kiitollinen tästä ainokaisestakin jos emme enempää lapsia saa. Ja ajattelin,että josko se lääkäri voisi ultrata sitten samalla jälkitarkastuksessa,että mikä tilanne siellä kohdussa on,onko se samanlainen kuin ennenkin vaiko pahempi.