Joulu tuli ja meni. Joulu oltiin ihan kotosalla perheen kesken ja iltasella tuli mummo ja pappa meille joulupukkia katsomaan.

Arki rullaa omalla painollaan. Lapset ilmotin jo viime elokuussa päiväkotiin tai siis hain paikkaa lähimpään päiväkotiin. Saapa nähdä miten käy. Isompi aloittaa eskarin elokuussa ja siihenkin ilmoitin jo hänet.

Eli loppuvuodesta odottaa sama vanha työpaikka. Paljon on siellä varmaan muuttunut ja asioita tullut paljon lisää,mitä pitäisi osata. Kun työt alkavat olen ollut kotona hitusen yli 6 vuotta ja voi kun se aika on mennyt nopeasti... Miehen kanssa tulee syksyllä naimisissa oloa täyteen 8 vuotta ja nyt alkuvuodesta yhdessäoloa tulee täyteen 9 vuotta. Aika on mennyt nopeasti,mutta jossain määrin myös hitaasti. Innolla odotan uusia juttuja mitä tulevaisuus tuo eteen ja lisää paljon yhteisiä vuosia.

Pakkanen paukkuu ja vihdoin on talvi,vaikka pakko kyllä myöntää että olen enemmän lämpimästä ilmasta nauttiva,että kesää odotellessa.

Paljon olisi kirjoitettavaa kun vaan saisi aikaiseksi. Nykyään tämä kirjoittaminen on todella vähäistä ja ei oikein tiedä,että mitä kirjoittaisi.