Tänään oli sitten se np-ultra. Kaikki tarvittava löytyi masusta,eikä niskaturvotustakaan ollut paljoa, vain 0,7mm. Ja verikokeiden ja niskapoimun yhteis laskennallinen ''riski'' että jotain olisi vinossa oli 1:3000 tai 1:30000? En nähnyt tarkalleen mitä se kätilö ympyröi sieltä paperista,mutta ei kuitenkaan kovin suurta riskiä eli kaiken pitäisi olla ok,tosin 15% mahollisuus että jokin olisikin vinossa vaikka testi kertoisi ettei riskiä olekkaan. Mahdollisimman epäselvästi selitetty :D

Ja laskettuaika on nyt sitte 12.11.2011. Eli päivällä vielä siirtyi LA. Hiukan tuntuu että onkohan kaikki hyvin,kun toinen aina vaan ''pienenee'' ultrassa.Pituutta oli jotakin yli 5cm.  Viikkoja nyt sitten ihan virallisesti on VASTA 11+5. Toivotaan että kaikki on hyvin. 

Juhannuksen jälkeen olisi sitten rakenneultra.

Ja sitten asiaa poitsusta. Pikkusen on ollut nyt nuhanen,mutta ei mitenkään hirveesti. Ensviikon perjantaina olis pojalla neuvola. Nyt on ruvennut ehkä vähän enemmän ruoka maittamaan,onneksi. Eikä poika ole enää kiukkunenkaan. Silloin kun hampaat tuli niin oli kiukkunen varmaan 2 viikkoa,luulisin ainakin että johtui pääosin niistä hampaista se kiukkuisuus. Yht´äkkiä yks päivä poika sitten ei ollutkaan yhtään kiukkunen,,,ihanaa. Päivät menee mukavasti leikkien,lenkkeillen,kyläillen ja nukkuen ja syöden ja vaikka miten :)